Hlavní obsah

Měkké dárky se letos nosí

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete si doby, kdy byly měkké dárky pod stromečkem spíše za trest? Jistě uznáte, že s přibývajícím věkem se mnohé mění. Oblečení se totiž hodí jako dárek pro každou ženu, která se o sebe ráda stará a chce se líbit. Navíc je toho na výběr opravdu hodně.

Foto: archiv firmy

Šaty, Marks&Spencer, 3499 Kč

Článek

Mnoho lidí se bojí vybírat oblečení pro jiné. Často totiž hrozí, že se dané osobě netrefí do stylu či vkusu. Připravili jsme pro vás univerzální kousky, které se neztratí v šatníku žádné ženy a naopak věříme, že ji příjemně potěší.

Pyžama

Pyžamo je podle mnohých ten druh dárku, který neohromí ani nenadchne. To ale není pravda, vždy záleží na tom, jaké vyberete. Uvidíte, že mladé slečny jistě ocení pyžama, župany či různé přehozy z plyšového materiálu, který je nyní velmi oblíbený. Pokud navíc najdete model s „cool” nápisem, máte takřka vyhráno.

Starším ženám či takovým, které si potrpí na luxus, zase můžete pořídit kvalitní saténová a hedvábná pyžamka, která jsou příjemná na tělo i na pohled.

Foto: Astratex

Župan Bianca, Cena: 909 Kč

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 899 Kč. F&F, 699 Kč. H&M, 599 Kč. Marks&Spencer, 1399 Kč. Župan, F&F, 599 Kč.

Foto: archiv firmy

Zleva: Tchibo, 399 Kč. Tchibo, 599 Kč. Tchibo, 349 Kč

Ponožky, které oceníte

Zapomeňte na nudné černé ponožky v balení po deseti párech. Již několikátou sezónu jsou trendy barevné a s bláznivými vzory. Nosí je jak ženy do tenisek, tak muži ke společenským polobotkám, a pokud je umíte zkombinovat, tak to vypadá opravdu dobře a mladistvě. Veselé ponožky se hodí i jako dárek ve stylu recese. Uvidíte, že i největšímu morousovi udělají radost.

Foto: archiv firem

Dvoubarevné růžové, Urbanlux, 499 Kč. Dárková krabička se třemi páry pnožek, Urbanlux, 839 Kč. Set pastelových ponožek, H&M, 249 Kč. Set černých ponožek, Gant, info o ceně v obchodě. Designové ponožky, Urbanlux, 279 Kč.

Foto: archiv firmy

Zleva, Calzedonia, 259 Kč. Calzedonia, 169 Kč. Calzedonia, 259 Kč.

Hřejivé svetry

S výběrem svetru je to občas těžké. Mnoho lidí váhá, jakou velikost zvolit, aby ženě opravdu sedl. Pokud chcete tento problém minimalizovat, soustřeďte se na volnější model, který můžete pro jistotu volit i o číslo větší. Pokud by totiž vaší vyvolené nesedl, může ho nosit i jako „over-sized” svetr a stále bude vypadat skvěle.

Další volbou jsou kardigany neboli přehozy bez knoflíků, které sedí takřka komukoli. Pro vypasovanější střih se hodí pořídit i pásek, kterým siluetu opticky rozdělíte do tvaru přesýpacích hodin.

Foto: archiv firem

Zleva, Esprit, 2299 Kč. Gant, info o ceně v obchodě, F&F, 749 Kč. F&F, 699 Kč.

Foto: archiv firmy

Zleva, Tamsin, 1525 Kč. Tamsin, 980 Kč. Tamsin, 2015 Kč

Foto: archiv firem

Zleva, Zoot, 799 Kč. Zoot, 739 Kč. Kama, 2990 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, Zoot, 1299 Kč. Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Gant, info o ceně v obchodě, Zoot, 573 Kč.

Zimní doplňky

S Vánocemi zima nekončí, ale naopak začíná. I proto jsou různé teploučké čepice, šály či rukavice praktickým i hezkým dárkem pro každou ženu. V případě, že chcete opravdu zabodovat, sáhněte po kvalitních materiálech, jako je merino vlna či kašmír. Tyto kousky vydrží věčnost a zaručeně se stanou oblíbenou součástí zimního šatníku.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře, šedá šála, Esprit, 849 Kč. Bílá čepice, Kama, 890 Kč. Červená čepice, Marks&Spencer, 549 Kč. Čelenka, Lindex, 199 Kč. Kašmírová béžová šála, H&M, 1299 Kč. Klobouk, Tonak, 3300 Kč. Šála, Gant, info o ceně v obchodě

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 899 Kč. Tonak, 2700 Kč. H&M, 399 Kč.

Pro sportovkyni

Hledáte dárek pro ženu sportovkyni nebo tu, která se pokouší zhubnout? Pořiďte jí nové sportovní oblečení! Jedná se o poměrně drahé vybavení, nové si žena obvykle jen tak nekoupí, to přitom dokáže skvěle motivovat a nakopnout k lepším výkonům.

Poohlédnout se můžete jak ve specializovaných sportovních obchodech, tak v obchodních řetězcích, kde je sportovní oblečení za lepší ceny.

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 849 Kč. H&M, 699 Kč. Reebok, 1499 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, Hannah, 2499 Kč. Bunda, Reebok, info o ceně v obchodě. Souprava, Reebok, 3799 Kč. Podprsenka, F&F, 299 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, Zoot, 679 Kč. Reebok, 949 Kč. Zoot, 679 Kč.

Personalizované tričko

Pokud si stále lámete hlavu nad tím, co pod stromeček pořídit, a chcete být originální, můžete dotyčné dámě či slečně pořídit personalizované tričko. Některé obchody nabízejí zdarma potisk všech nabízených triček iniciálami či celým jménem.

Další variantou jsou pak například košile na míru s iniciálami dotyčného. V případě, že přesné míry neznáte, můžete zakoupit poukaz.

Foto: archiv firmy

Obě trička Levis, cena 599 Kč včetně potisku.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám