Hlavní obsah

Modelka Aneta Vignerová bude štědrovečerní tabuli připravovat sama

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před pár týdny se modelka Aneta Vignerová nastěhovala do společné domácnosti se svým přítelem Michalem Zemanem. Je proto přirozené, že dvojice by ráda letošní Štědrý den oslavila ve svém novém bytě.

Foto: Michaela Feuereislová

Aneta Vignerová a Michal Zeman budou letos na Štědrý den hostit příbuzné ve svém novém bytě.

Článek

„Chtěla bych mít celou sváteční tabuli na svědomí. Vaření mě baví a moc se na to těším,” překvapuje svým přístupem rodačka z Havířova.

„Chystám se poprvé v životě vařit rybí polévku, udělám bramborový salát i rybu. Moc nám nechutná kapr, a tak asi místo něj obalím lososa,” popisuje své kulinářské plány nejkrásnější Češka roku 2009.

Cukroví ale modelka péct nehodlá, neboť prý není příliš na sladké. „Doma v mrazáku mám ještě zamrazené to z loňského roku,” směje se Aneta.

Vignerová se těší, že Vánoce s partnerem oslaví v novém bytě. „Doufám, že všechno zvládnu. Chtěla bych, aby to byl pohodový den,” říká Aneta Vignerová, která má před sebou ještě hodně práce, neboť nemá zatím vůbec vyzdobený byt a nemá nakoupený ani jeden dárek.

Reklama

Výběr článků

Načítám