Hlavní obsah

Dárkový rádce pomůže s výběrem vánočního překvapení

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Užitečná vychytávka přibyla v pondělí na službě Zboží.cz, tzv. Dárkový rádce, který pomůže lidem při výběru vhodného překvapení na Vánoce. Jde v podstatě o chatovací funkci, prostřednictvím které komunikuje s uživatelem živý rádce, jenž poradí s výběrem. Kromě toho se na domovské stránce objevily roztříděné tipy na vánoční nadílku.

Foto: Novinky

Na domovské stránce najdete tipy na dárky. V pravém dolním rohu se pak ukrývá Dárkový rádce.

Článek

„Před Vánoci bude lidem při výběru dárků radit přímo tým služby Zboží.cz, který má o nabízeném sortimentu detailní přehled. Rádce se zákazníků vyptá, jestli má jít o dárek praktický ke každodennímu využití, nebo naopak o věc, která udělá v první řadě radost. Zjistí, v jaké cenové relaci se má pohybovat, a na základě toho společně s uživatelem vybere ten pravý a originální dárek,“ uvedla Blanka Kunčarová, produktová manažerka Zboží.cz.

Rádce budou moci lidé využívat od rána až do noci. „Dárkový rádce je tedy v první řadě inspirací pro ty, kteří si s výběrem nevědí rady. Prostřednictvím chatovacího boxíku s grafikou firemního maskota Krastyho a vánočního stromku mohou lidé s rádci komunikovat online denně v pracovních dnech od 9 do 22 hodin, o víkendech a svátcích od 9 do 19 hodin,“ podotkla Kunčarová.

Foto: Seznam.cz

Dárkový rádce na službě Zboží.cz

„Jsme si vědomi, že tuto službu využije menší část uživatelů a většina si svůj dárek najde rovnou. My ale chceme, aby na našich stránkách našli odpovídající servis všichni – tento důraz na lokální úhel pohledu nás odlišuje od konkurence,“ vysvětlil důvod spuštění novinky Milan Šmíd, manažer Zboží.cz.

Dárkového rádce naleznou lidé v pravém dolním rohu služby Zboží.cz. Stačí na něj kliknout a po chvilce se již otevře chatovací okno.

Domovská stránka plná vánočních tipů

Inspirovat bude uživatele už samotná domovská stránka služby Zboží.cz. Přibyly na ní totiž tipy na vánoční dárky.

„Tým služby Zboží.cz vybrané produkty rozřadil do kategorií: Pro ni, Pro něj, Pro školáky, Pro nejmenší, Pro babičku, Pro dědečka, Pro celou rodinu a Pro tchýni i šéfa. Lidé si je mohou seřadit podle toho, kolik chtějí za vánoční dárky letos utratit,“ konstatovala Kunčarová.

A na co se letos mohou Češi pod stromečkem těšit? Už dřívější průzkum společnosti Seznam.cz ukázal, že příliš romantiky se Češi během svátků nedočkají. Zajímají je totiž spíš hodinky, pyžama a hračky. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám