Hlavní obsah

Vánoce Hany Zagorové: Pro rodinu svého muže připravuje kapustnici

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Hana Zagorová bude trávit Vánoce s manželem Štefanem Margitou u jeho rodiny v Košicích. A překvapivě bude mít ona na starosti přípravu slovenského jídla - kapustnice.

Hana Zagorová stráví Vánoce na SlovenskuVideo: Novinky

 
Článek

„Bude to letos velmi hektické. Poslední koncert mám 22. prosince, Štefan bude v Berlíně, a 23. prosince odletíme do Košic za Štefanovou rodinou, maminkou a bratry,” prozradila Novinkám Hana Zagorová.

Od Štefanovy rodiny se Zagorové dostalo velkého vyznamenání, když ocenili Hančin recept slovenského jídla kapustnice. I letos ji bude pro celou rodinu zase připravovat.

„To je pro mě velké vyznamenání, když pro slovenskou rodinu dělá Češka kapustnici, je to fajn. Smíchala jsem moravský a maďarský recept dohromady a moc jim chutná,” vysvětluje.

„Jíme ryby, kapra, maďarské karbanátky, řízky, kapustnici. Jsou to tři kuchyně dohromady. Po Vánocích samozřejmě nastupuje jako každoročně dieta,” dodala s úsměvem zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucia Šoralová bude mít punkové Vánoce

Zpěvačka Lucia Šoralová prý bude mít punkové Vánoce. K dceři Rebece letos v září přibyl syn Ondřej a Lucia tak vůbec nic nestíhá. Dárky proto bude nakupovat na...

Výběr článků

Načítám