Hlavní obsah

Petr Bende potěší své fanoušky osmnácti vánočními koncerty

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Petr Bende chystá pro své fanoušky velké vánoční turné. Čeká ho osmnáct koncertů po České republice a ten poslední bude jen tři dny před Štědrým dnem.

Petr Bende má Vánoce na poslední chvíliVideo: Novinky

 
Článek

„Mám to takhle posledních 11 let. Vánoční turné už je tradicí,” řekl Novinkám Petr Bende. Přípravy vánoční výzdoby, úklid a nákup dárků tak bude na jeho manželce Zuzaně.

„Manželka se o všechno postará, budu se snažit pomáhat, ale bude to hlavně na ní, prosinec je pro mě cestovní,” vysvětluje zpěvák.

Každý rok si slibuje, že dárky bude nakupovat s předstihem. „Několik let jsem si dělal seznam, abych nakoupil v říjnu nebo během koncertů, ale většinou to dopadne tak, že nakupuji na poslední chvíli,” dodal zpěvák.

Reklama

Související témata:

Související články

Jiří Adamec bude trávit Vánoce v Alpách

Režisér Jiří Adamec bude mít letos velmi netradiční Vánoce. S rodinou bude Štědrý den trávit v Alpách. S manželkou Janou Adamcovou a dětmi se už nemohou...

Lucia Šoralová bude mít punkové Vánoce

Zpěvačka Lucia Šoralová prý bude mít punkové Vánoce. K dceři Rebece letos v září přibyl syn Ondřej a Lucia tak vůbec nic nestíhá. Dárky proto bude nakupovat na...

Výběr článků

Načítám