Hlavní obsah

Pavel Vítek a Janis Sidovský žijí na Vánoce z darů

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Pavel Vítek s partnerem Janisem Sidovským asi jako jediní nemají hektické svátky. Možná i proto, že kompletní štědrovečerní menu dostanou od přátel.

Pavel Vítek a Janis Sidovský mají klidné VánoceVideo: Novinky

 
Článek

„Většinou všechno dostaneme, moc práce s večeří nemáme,” řekl Novinkám Pavel Vítek. „V ulici jsme si vychovali sousedy. Dostáváme od známých salát, cukroví, rybu. Žijeme z darů,” doplňuje ho životní partner, manažer Janis Sidovský.

„Hodné kamarádky nás zásobují. Úklid má také na starost jedna paní, která nám pomáhá,” upřesňuje Sidovský. „Jediné, na co žádnou paní nemáme, je štípání dříví. Žádná svalnatá žena to za mě zatím nedělá,” dodává se smíchem Pavel Vítek.

Kapra ani řízek na štědrovečerním stole u Pavla a Janise ale nenajdete. „Míváme lososa. Řízky nemáme kvůli linii a salátu si dáváme jen lžičku. Nepřejídáme se a vidíme pak zlaté prasátko,” uzavřeli Sidovský s Vítkem.

Reklama

Související témata:

Související články

Daniel Hůlka nemá Vánoce rád

Zpěvák Daniel Hůlka nikdy nevynechá vánoční večírek divadla Broadway, kde všichni společně oslavují a domů si odnášejí kapry a vánočky. Přesto ale k Vánocům...

Výběr článků

Načítám