Hlavní obsah

Originální vánoční svetry, které by neměly chybět pod stromečkem

Novinky, Eva Dvořáková

Pokud v rodině nikdy neztrácíte dobrou náladu a letošní Vánoce chcete oslavit velkolepě, nezapomeňte Štědrý den strávit opravdu tematicky. Manžela nebo přítele oblékněte do svetru se sobem, třeba podobného, který proslavil herec Colin Firth alias Mark Darcy ve filmu Deník Bridget Jonesové. A na své si přijdou i děti.

Foto: Archiv firem

Zleva: Vánoční svetr se sobem, prodává F&F. Svetr se sněhulákem, Tamsin 1350 Kč. Svetr s nápisy HOHOHO, prodává F&F.

Článek

Oblékněte jednoduše celou rodinu. Každoročně jsou totiž v obchodech k sehnání doopravdy originální kousky, takže je z čeho vybírat. A pokud se vám nezdá zboží v Čechách dostatečně atraktivní, neváhejte pátrat i v internetových zahraničních e-shopech. V mnohých z nich se rozmohlo zasílání produktů do celého světa a kolikrát (a speciálně v předvánočním čase) nabízejí i výhodné zaslání bez poštovného.

Pokud je pro vás představa přeplněných nákupních center absolutně hororová, vsaďte tedy na internet. Ale pozor! Vždy si pečlivě hlídejte, jak dlouhou dobu doručení e-shop nabízí. Také se může stát, že dárek dorazí až v lednu.

Dámy svetr se sobem neurazí

Foto: Archiv firem

Zleva: Bílý svetr s černým sobem, prodávcá F&F. Kašmírové svetry s vločkou a jelenem, Marks&Spencer, obojí 3799 Kč.

Foto: Archiv firem

Zleva: Svetr s vánočním stromkem, 1125 Kč. Svetr se soby, 1500 Kč, obojí Tamsin. Černý svetr s vločkou, Asos.

Veselý svetr můžete obléci jak na Štědrý den, tak vlastně i kterýkoli jiný svátek. Hravý a hlavně teplý svršek se do zimního počasí skvěle hodí.

Pryč jsou doby, kdy se svetry nosily pouze z utrpení a proto, abychom se zavděčili babičkám, které jeho pletením strávily nejeden večer. Zkuste svetr se sobem, sněhulákem nebo vločkami. Navodíte si tím skvělou slavnostní atmosféru.

Pro děti, holčičky i chlapečky

Foto: Archiv firem

Pro holčičky, zleva: Tričko s kočičkou, 225 Kč. Triko se štěňátky 198 Kč, obojí C&A. Triko se psem s čepicí, Reserved. Pro kluky, zleva: Svetr se sobem, 298 Kč. Bílé triko se psem s vánoční čepicí, 198 Kč. Červené tričko se sněhulákem, 198 Kč. Vše C&A.

Malé parádnice a parádníky určitě potěší netradiční vánoční dárek. Oblečení pro ně samozřejmě asi nemá takovou hodnotu jako hračky nebo zábavní elektronika, ale rozhodně je potěší víc než třeba ponožky. Svetr se sobem ve slunečních brýlích, nebo kočička s parohy? Proč ne. Fantazii se meze nekladou.

Pro drahé polovičky

Foto: Archiv firem

Všechny svetry prodává Asos.

Mark Darcy byl ve filmu Deník Bridget Jonesové neodolatelný i ve svetru se sobem. Tím můžete argumentovat ve chvíli, kdy někdo z vašich blízkých pozoruhodný vánoční svetr rozbalí pod vánočním stromečkem.

Herec Colin Firth díky oné scéně svetry se soby proslavil a téměř každý si je spojí právě s ním. Tak proč by je nemohl nosit i osudový muž ve vašem životě?

Reklama

Související témata:

Související články

Nechtěný dárek nemusí končit v koši

Asi každému se stalo, že pod vánočním stromečkem našel dárek, který nebyl tím pravým ořechovým. Ačkoli je první reakcí na nechtěný dárek odmítnutí a snaha ho...

Výběr článků

Načítám