Hlavní obsah

Vánoce chci prožít bez pohromy, přeje si Štěpánka Duchková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátorka Štěpánka Duchková (37) je nyní stále ve střehu. Vánoce pak budou zvláště náročné, protože její dvojčata Jan a Adam (1,5 roku) už začala chodit.

Článek

Udržet je v židličkách je i při jídle těžké, už teď se prý v nákupních centrech vrhají s vervou na vánoční výzdobu.

„Stromeček musíme dát někam do výšky, jinak ho chlapci rozeberou, svíčky raději nebudeme vůbec zapalovat,“ vypočítá Štěpánka a má jediné přání: prožít svátky bez úrazů a bez pohromy.

„Dárky musíme klukům kupovat stejné, jen v jiných barvách. Jinak se perou jako v ringu. Ten, který vyhraje vítěznou trofej, ji pak někde schová. Napadený úpěnlivě pláče a uražený odchází pro jinou hračku nebo kuchyňský předmět. U nás jsou rvačky i o vařečku,“ říká Duchková rezignovaně.

Vždycky se těšila i na pečení cukroví. „Letos udělám alespoň rumové kuličky a pusinky. S kluky v zádech toho asi víc nenapeču. Když vařím, věší se mi na nohy a chtějí, abych je zvedla a oni se mohli dívat. Naštěstí nás zásobuje moje maminka. Dělá například úžasné brusinkové košíčky, takže nemusím mít špatné svědomí a soustředím se plně jen na večeři,“ vysvětluje Štěpánka.

A vzhledem k tomu, že její partner, podnikatel Jan Hruška, kapra „moc nemusí“ kvůli kostem, bude připravovat i candáta a telecí řízky. „Salátu chce hodně, protože ho rád jí ještě i po svátcích,“ svěřuje se moderátorka.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Winsletová chce Vánoce strávit sama

Krátce po rozpadu sedmiletého manželství Kate Winsletové (35) a režiséra Sama Mendese (45)začala britská herečka chodit s modelem Louisem Dowlerem. V těchto...

Výběr článků

Načítám