Hlavní obsah

Brad Pitt je žhavým kandidátem na intimní valentýnský telefonát

– OTTAWA

S blížícím se svátkem Valentýna, který letos lidé oslaví v pondělí 14. února, se v Kanadě konal průzkum, jenž zjišťoval, se kterou slavnou osobností by si obyvatelé nejraději v den zamilovaných intimně po telefonu popovídali. Jednoznačně vyhrál americký herec Brad Pitt.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Průzkum, v němž na otázky odpovědělo celkem 1024 osob, provedla místní telekomunikační společnost. Z jeho výsledků vyplynulo, že dvacet devět Kanaďanek by si Valentýna rádo zpříjemnilo důvěrným pohovorem s přitažlivým Bradem Pittem.

U žen pak zvítězil Sean Connery se čtrnácti procenty, dalším objektem ženských představ je kanadský ministerský předseda Paul Martin a kanadský herec Mike Myers - oba získali tři procenta hlasů.

Naopak muži jsou zase nažhavení na herečku Angelinu Jolieovou, s níž by na svátek zamilovaných rádo prohodilo pár intimních větiček pětadvacet procent dotázaných Kanaďanů.

Mezi dalšími známými osobnostmi, které se prodraly do fantazie kanadských mužů, se řadí Jennifer Anistonová, kterou by si k valentýnskému pohovoru vybralo dvanáct procent obyvatel Kanady. Za ní se pak umístila Jennifer Garnerová se šesti procenty.

Reklama

Výběr článků

Načítám