Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 24. prosince 2005

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motto dne : Trní vydá růžičku, skořápka drahou perličku

Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Den začne bez zbytečných emocí a zvyšování hlasu. Vzájemně si budete doma vycházet vstříc. Budete pátrat po tajném přání svých blízkých a budete překvapeni, co všechno by chtěli. Raději to nepřehánějte, nevyvolávejte v nich falešné naděje.

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Dárek, který jste tak dobře schovali, že ho stále marně hledáte, se náhle objeví. Hned se vám zlepší nálada a budete netrpělivě čekat na první hvězdičku. Zároveň však budete nuceni mírnit stejně nedočkavého partnera a děti.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Jednu věc po druhé spolehlivě zvládnete jen s chladnou hlavou. Byt bude jako klícka, vonět jehličím a cukrovím, nemluvě o vůni kapra a dalších lahůdek. Zdá se skoro jisté, že máte před sebou Štědrý večer jako z pohádky.

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Ještě po ránu se zastavíte u někoho, kdo se vás nemůže dočkat. Vezmete s sebou cukroví a malý dáreček. Poslední přípravy štědrovečerní večeře budou trochu hektické, ale chvíle u nazdobeného stromečku vám všechno vynahradí.

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Nedejte se vyprovokovat, vstaňte až se budete cítit dostatečně odpočatí a držte se svého tempa. Při přebíhání od jedné práce k druhé, jenom něco rozbijete, připálíte a upustíte. Ať se předvedou i partner a děti, děláte to hlavně pro ně.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Jakmile se rozsvítí stromeček, budete jako vyměnění. Spadne z vás všechen stres a budete se vznášet vysoko v oblacích. Nerozhází vás ani to, že nikdo neuhodl vaše tajné přání. Však vám to rodina vynahradí jinak.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

Od díla vás bude odvádět tu telefon či mobil, případně e-mail, všichni jako by se domluvili, že vám budou přát hezké Vánoce společně. Pozor, abyste se neopařili a nespálili, určitě si chcete dárky od Ježíška  rozbalovat sami.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Zařiďte si to tak, abyste měli čas na krátkou procházku s partnerem. Venuše s Uranem slibují, že rychle naleznete ztracenou pohodu a zmizí i nejmenší mráčky vznášející se nad vaším vztahem.  Štědrý večer bude přímo vzorový.

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

Drobné potíže a zmatky vezmete s humorem, který pozitivně ovlivní i vaše nejbližší. Večer oživíte některé staré zvyky a tradice, možná budete trochu sentimentální. Všechno dohromady významně umocní sváteční a duchovní atmosféru.

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

Hned po ránu půjdete do sebe a zavoláte někomu, komu jste dlužní malou omluvu či vysvětlení. Pak už nic nebrání tomu, věnovat se zdobení stromečku a přípravám na večer. Zapojte i malé děti, umocní to jejich sváteční pocity.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

Všechno proběhne tak, jak očekáváte. Jenom nesmíte dávat najevo netrpělivost. Pozor na to, abyste se nevěnovali víc dárkům, které dostanete, než členům rodiny. Nesli by to dost těžce, i když vaše radost bude pochopitelná.

RYBY ( 21.2. - 20.3.)

Na poslední chvíli napravíte drobné opomenutí a ještě potěšíte osamělého přítele, známého či příbuzného. Ožijí vaši nejbližší a budete mít co dělat, abyste stačili jejich tempu. Váš Štědrý večer obohatí nádherný duchovní rozměr. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám