Hlavní obsah

Tereza Pergnerová bude na Vánoce hostitelkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když do Štědrého večera je ještě poměrně dlouhá doba, moderátorka Tereza Pergnerová už žije horečnými přípravami. Chce, aby letošní Vánoce pro ni i celou rodinu byly na rozdíl od těch loňských opravdu šťastné.

Článek

Loni byla zamilovaná do Adriana Stojkova, se kterým se seznámila při moderování VyVolených. Vztah se ale brzy rozpadl a rozčarovaná Tereza zůstala se synem Samuelem opět sama. Nejhorší zklamání prožívala právě o Vánocích, kdy její milý ani nezavolal. To je ale všechno už pryč a Tereza se letos chystá na první Vánoce, kdy bude hostitelkou ona sama. Sezvala rodinu k sobě do nového bytu, který má v pražských Košířích.

"Už se moc těším a hlavně plánuji, jak všechno zařídím, letos poprvé místo maminky já sama," chlubí se moderátorka. "Naštěstí mí příbuzní přijedou na celý týden, tak se užijeme už před Štědrým dnem. A jsem si jistá, že to bude moc krásné. Určitě mi se vším pomůže i Sam, který je teď pro mne ten nejdůležitější partner," dodala.

Vánoce nebudou pro Terezu Pergnerovou letos jen čistě rodinnou záležitostí, hodlá také pracovat. V současné době připravuje pro Primu například jeden ze silvestrovských pořadů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám