Hlavní obsah

Kdy je sexuální chtíč během dne nejsilnější? Muži to mají jinak než ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budíte se s myšlenkami na sex? Nebo s nimi naopak usínáte? Podle studie, kterou si nechala vypracovat společnost Lovehoney, dost možná záleží na pohlaví. Zatímco muži se s lechtivými myšlenkami probouzejí, ženy si na něžnosti potrpí hlavně v noci.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Průzkumu se nedávno zúčastnilo celkem 2300 dospělých respondentů a vyplývá z něj například, že až 70 procent dotazovaných žen se někdy setkalo se situací, kdy byl jejich partner úplně jinak „načasovaný”.

Z dat vyplývá, že muži na mají na sex chuť už mezi šestou a devátou ráno, přičemž vrchol přichází těsně před osmou ráno, ženy preferují až noční muchlování mezi třiadvacátou hodinou a druhou ranní, s vrcholem půl hodiny před půlnocí.

Důvody, proč je dobré sledovat lechtivé filmy společně s partnerem

Vztahy a sex

Pouze šestnáct procent mužů navíc uvedlo, že mají skutečnou chuť na sex před usínáním, zatímco jen jedenáct procent žen má sexuální choutky po ránu. Pokud se tak doma občas nemůžete domluvit, je dost dobře možné, že skutečně záleží na genetice.

Průzkum navíc ukázal, že lidé mají tendenci najít k sobě partnera s podobnými sexuálními touhami, ale 44 procent žen a 31 procent mužů muselo v minulosti řešit partnerské sexuální problémy. Dobrou zprávou je, že nadpoloviční většina dotazovaných uvedla, že mají v současné době vztah, ve kterém si s partnerem dokážou bez problémů vyhovět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám