Hlavní obsah

Firma nabízí brigádu snů pro milovníky vína

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pít víno a dostávat za to zaplaceno? Proč ne. Britská společnost Wine List nabízí novému spolupracovníkovi 200 liber (6000 korun) za ochutnávání nabídky společnosti, která víno rozesílá svým zákazníkům každý měsíc v balíčku.

Foto: Profimedia.cz

Společnost nabízí práci pro milovníky vína. Ilustrační foto

Článek

Společnost už má ve svých řadách skupinu odborníků, kteří vybírají nová a zajímavá vína na trhu, která poté posílají každý měsíc svým zákazníkům. Nyní ale společnost chce ve svých řadách rozčeřit vody a přijme nového ochutnávače „z lidu”.

„V současné době máme tři enology, kteří vybírají a doporučují vína pro naše klienty. Chceme ale přidat do našeho týmu nový prvek, který přinese na víno nový pohled,” uvedla společnost.

Ve španělském vinařství poznali, jak vypadá vinná tsunami

Koktejl

Práce bude spočívat v jednorázových ochutnávkách, které proběhnou zhruba čtyřikrát ročně. Svoji zpětnou vazbu poté vhodný kandidát sdělí společnosti, která k ní přihlédne při distribuci vína zákazníkům. Zmíněných 200 liber bude vyplaceno za každou ochutnávku, roční přivýdělek tedy může být až ve výši 800 liber (24 tisíc korun).

Podmínkou k přijetí je kupodivu dostatečná neodbornost. Společnost hledá laika, který popíše základní chuť vína a nebude ji mít zkreslenou odbornými znalostmi. Musí být pochopitelně starší 18 let.

Místo motivačního dopisu stačí napsat na internetových stránkách společnosti krátkou recenzi oblíbeného vína v cenové relaci do 10 liber (300 korun). Lidé mají možnost posílat recenze do konce října, vítěz bude vybrán do poloviny listopadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám