Hlavní obsah

Burgerpokalypsa padla za 14 minut, jedlík si dal po výkonu navíc dezert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brit Kyle Gibson je na internetu známý tím, že se nezalekne žádné výzvy pro profesionální jedlíky. V minulosti už na posezení spořádal třeba celou nabídku z fast foodu a zásadní problém mu neudělala ani výzva s názvem „burgerpokalypsa“.

BEZ KOMENTÁŘE: Jedlík spořádal několikapatrovou věž z burgerů za 14 minutVideo: Caters News/Kyle Gibson, AP

 
Článek

Mladý muž z anglického Sunderlandu natáčí videa pod na kanálu KyleVfood, po kterých buď dostanete hlad, nebo se naopak na nezdravé jídlo chvíli nebudete moct ani podívat.

Gibson v minulosti spořádal celé menu z fast foodu, na posezení mu nedělá problém sníst několik porcí pizzy a jeho oblíbených lívanců si dá k snídani asi taky více než běžný smrtelník.

Nyní vyrazil do anglického Yorku, kde se mu podařilo splnit výzvu restaurace, která už z cedule hlásá, že „není pro sraby”.

Zakázali mu vstup do bufetu typu sněz, co můžeš. Jedl prý příliš mnoho

Koktejl

Dohromady zhruba dva a čtvrt kilogramu hovězího masa, sýra, cibulových kroužků, slaniny, trhaného vepřového, vajec a omáčky. To vše musí člověk sníst do půl hodiny, aby měl jídlo zdarma. Jinak platí 35 liber (1000 korun).

Gibson spořádal obří porci jídla za necelých 14 minut a viditelně dobře naladěn nezapomněl ani na sladkou tečku. V restauraci se údajně stal prvním člověkem, kterému se podařilo výzvu splnit.

Reklama

Výběr článků

Načítám