Hlavní obsah

Zakázali mu vstup do bufetu typu sněz, co můžeš. Jedl prý příliš mnoho

Čínským internetem hýbe příběh jedlíka, který v čínském městě Čchang-ša s oblibou navštěvoval gril bar nabízející bufet typu sněz, co můžeš. To je však už minulost, majitel mu zakázal vstup s tím, že jedlík jedl zkrátka příliš mnoho. Informoval o tom server BBC.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Populární bufety typu sněz, co můžeš, počítají s tím, že každý se dřív nebo později nasytí. V případě pana Kanga (média uvádějí pouze jeho příjmení) však platí spíše to později.

„Jím hodně – to je chyba?“ postěžoval si v reportáži stanice Chu-nan TV Kang  streamer, který na svých videích zveřejňuje, co všechno dokáže spořádat. Rozhodnutí restaurace zařadit ho na černou listinu označil jako „diskriminační“ vůči všem jedlíkům.

Majitel restaurace však tvrdí, že by ho Kang brzy přivedl na mizinu. Při své první návštěvě spořádal 1,5 kilogramu vepřových nožiček a při další odhadem mezi 3,5 a 4 kilogramy krevet.

Muž, který snědl všechno – příběh největšího jedlíka všech dob

Historie

„Když pije sójové mléko, dokáže vypít 20 nebo 30 lahví. Když jí vepřové nožičky, sní jich celý tác. A pokud jde o krevety, obvykle si je lidé nabírají kleštěmi. On si je všechny shrne tácem,“ zoufal si majitel bistra. Dodal, že zakázal vstup všem, co své obžerství streamují, aby nedošlo k dalšímu podobnému incidentu.

Příběh na čínské sociální síti Weibo už zhlédlo přes 250 milionů lidí. Zatímco někteří kritizují majitele, že si nemá otevírat bufet sněz, co můžeš, když na to nemá, další s ním spíše sympatizují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám