Hlavní obsah

Ve Skotsku vyroste pivní hotel, každý pokoj bude mít vlastní výčep

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden ze skotských pivovarů sídlících ve správní oblasti Aberdeenshire oznámil, že chystá výstavbu pivního hotelu. Neobvyklý nápad spočívá v tom, že každý pokoj bude disponovat pivním výčepem. Hosté tak nebudou muset chodit na pivo do hospody, ale budou si ho moct dopřát přímo na pokoji, píše deník Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

S nápadem pivního hotelu přišel skotský pivovar BrewDog už minulý rok. Tehdy jeho zástupci oznámili, že historicky první hotel tohoto typu bude stát přímo naproti jedné z jejich poboček v americkém Columbusu. Myšlenka se jim však pravděpodobně zalíbila natolik, že se letos rozhodli pro stejný krok i ve své domovině.

Zatímco americký DogHouse (Psí bouda), jak ubytovací zařízení nazvali, má být otevřen na konci letošního roku, skotská verze začne s provozem údajně začátkem roku 2019.

Hotel se bude pyšnit celkem 26 pokoji, z nichž úplně každý bude mít svůj vlastní pivní výčep. Aby toho nebylo málo, součástí sprch mají být speciální ledničky vybavené lahvovými pivy. Hostům tak během pobytu v krku rozhodně nevyschne.

„DogHouse je dárkem pro fanoušky našeho piva, kteří pivovar v Aberdeenshire navštěvují. Bude to na jejich chmelové dovolené rozhodně konečná stanice, taková pivní nirvána,“ svěřil se spoluzakladatel společnosti BrewDog James Watt.

Reklama

Výběr článků

Načítám