Hlavní obsah

K údajně nejdražší margaritě na světě dostanete diamant a dva bodyguardy

Jedna z mexických restaurací nacházející se v Londýně pozdvihla oblast míchaných nápojů na úplně jinou úroveň. Oznámila, že už v brzké době bude mít ve své nabídce margaritu za v přepočtu téměř 1,5 miliónu korun. Vysoká cena bude údajně zahrnovat i diamant a dva bodyguardy, kteří ho budou pečlivě střežit, píše deník Evening Standard.

Foto: Profimedia.cz

Margaritu bude zdobit ananasový květ s diamantem.

Článek

Míchaný nápoj bude k dostání od 22. února, tedy od Mezinárodního dne margarity, v luxusní mexické restauraci Cantina Laredo nacházející se v londýnském okrsku Covent Garden.

V koktejlu budou dva druhy exkluzivní tequily – 1800 Colección, jejíž cena za láhev se pohybuje okolo dvou tisíc liber (téměř 60 tisíc korun), a Jose Cuervo Platino.

Namísto tradiční limety má drink obsahovat džus z havajského ananasu a limequatu – hybrid limety a kumquatu. Další zajímavostí je pak dužina takzvaného kaviárového citrusu australasica.

Návštěvníci, kteří si tuto margaritu objednají, budou muset upíjet velmi opatrně. Zdobit ji totiž bude ananasový květ, na němž bude 4,1karátový diamant z anglického klenotnictví Beards.

Nejdražší margarita na světě

Podle deníku se má jednat o nejdražší margaritu na světě, její cena bude stanovena na těžko uvěřitelných 50 tisíc liber (téměř 1,5 miliónu korun).

Není bez zajímavosti, že extrémní cena bude rovněž zahrnovat dva bodyguardy, kteří budou cenný šperk pečlivě střežit.

Reklama

Výběr článků

Načítám