Hlavní obsah

Jiný kraj, jiný mrav. Australané nacpali koblihu i do koktejlu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská pobočka jednoho z výrobců donutů, tedy koblih s dírou uprostřed, přišla s originální letní novinkou. Jedná se o osvěžující mléčný koktejl, v němž je rozmixována jedna z jejich proslulých koblih. Nápoj tak konzumenta v parných dnech nejenom osvěží, ale také mu pořádně zaplní žaludek.

Foto: Krispy Kreme

Společnost Krispy Kreme se pochlubila mléčným koktejlem plněným rozmixovaným donutem (uprostřed).

Článek

Nevšední mléčný koktejl je dílem australské pobočky společnosti Krispy Kreme a obsahuje rozmixovaný donut, čerstvé mléko, vanilkovou zmrzlinu a vanilkový sirup. Ozdoben je čerstvou šlehačkou a kouskem jejich proslulé koblihy.

„Mléčné koktejly jsme už v nabídce měli, chtěli jsme však přijít s něčím originálním. Rozhodli jsme se proto, že do nich začleníme naše ikonické donuty. Myslíme si, že si to Australané zamilují,“ prozradil deníku Daily Mail manažer australské pobočky Jack Minchin.

Koblihové koktejly jsou v prodeji od začátku letošního roku, tedy od doby, kdy je u protinožců léto v plném proudu. Za běžnou velikost v přepočtu zaplatíte asi 115 korun, větší kelímek vás vyjde zhruba na 130 korun.

Experimenty s donuty přitom nejsou v Austrálii novinkou. Například malé pekařství v australském státě Queensland se v nedávné době pochlubilo speciálním donutem plněným espressem. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám