Hlavní obsah

Bodybuilder z Británie pije mateřské mléko, aby mu lépe rostly svaly

Londýn

Dvaatřicetiletý Danny Davidson z Essexu se už přes deset let věnuje kulturistice. Denně tráví několik hodin v posilovně a trápí svaly na strojích a s činkami. Aby mu svaly rostly lépe, začal pít mateřské mléko. Kupuje ho na internetu a tvrdí, že je plné růstového hormonu a díky tomu má svaly pevnější a vyrýsovanější.

Foto: Profimedia.cz

Lepší než steroidy, tvrdí o mateřském mléku Davidson.

Článek

Ačkoli se Davidsonovo tvrzení neopírá o žádné vědecké důkazy, on je prý nepotřebuje. Sám podle svých slov vidí, jak mu mateřské mléko, které pije několikrát týdně, pomáhá. Shání ho však i přes inzeráty od matek na internetu. Ale protože ho konzumuje nepřevařené, riskuje hepatitidu i nákazu HIV.

Foto: Profimedia.cz

Pohled manželky mluví za vše...

„Všiml jsem si velikého rozdílu, když jsem začal pít mateřské mléko, cítím se mnohem silnější a mám mnohem větší svaly. Vím, že to může být nebezpečné, ale to mléko netestuju a prostě riskuju,“ uvedl Davidson v rozhovoru s deníkem The Star.

Pít mateřského mléko mu prý poradil jeden ragbista, který se tak vyhnul užívání steroidů. Mateřské mléko je totiž bohaté na růstový hormon, který tvorbu svalů urychluje.

Reklama

Výběr článků

Načítám