Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Princeznu předběhly Bábovky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Princeznu zakletou v čase připravilo o první příčku žebříčku návštěvnosti kin české melodrama Bábovky.

Foto: Cinemart

Marek Taclík (Bábovky)

Článek

Bábovky jsou směskou melodramatických příběhů trpících žen a zlých necitlivých mužů. Recenze na snímek nebyly nejlepší. V hlavních rolích uslzeného snímku hrají Jana Plodková, Ondřej Vetchý, Lenka Vlasáková, Barbora Poláková, Marek Taclík či Jiří Langmajer.

Druhé místo si drží česká pohádka Princezna zakletá v čase. Na princeznu Ellenu uvalila kletbu čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu.

Český film Šarlatán je o léčiteli Janu Mikoláškovi, na kterého se v průběhu několika desetiletí obracely s prosbou o pomoc tisíce lidí ze všech společenských vrstev včetně nejvýznamnějších osobností politického i kulturního života. Mikolášek byl člověk bez odborného lékařského vzdělání, ale s nevšedním a nevysvětlitelným nadáním.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Bábovky64 839
2.1.Princezna zakletá v čase18 775
3.2.Šarlatán13 309
4.6.Děda, postrach rodiny10 844
5.4.Tenet9206
6.3.After: Přiznání7752
7.5.Ženská pomsta4340
8.10.Máša a medvěd: Mášiny písničky4188
9.8.Mulan4054
10.7.Rytmus: Tempos2382
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám