Hlavní obsah

Více filmů, krimi seriálů i novou publicistiku nabídne Televize Seznam

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Seznam představila v úterý nové programové schéma na březen až červen. Přinese nový publicistický pořad Detail, americký seriál z prostředí IT, dále kriminální seriály a mnohem více hraných filmů.

Foto: AMC

Seriál PC Rebelové

Článek

Televize nabízí Odpolední zprávy v 15.30 a Večerní zprávy v 18.30. V pondělí a čtvrtek ve 21.30 hodin poběží nový publicistický pořad Detail.

Foto: Televize Seznam

Publicistický Detail

„Detail spouštíme 16. března. Je to nový formát na českém publicistickém trhu, kombinuje klasickou publicistiku s aktuální. Otevíráme naším vlastním tématem, představíme ho reportáží a pak to rozebereme s hostem. Pokračujeme aktuálním tématem, kdy si půjčujeme reportáž ze zpravodajství, ale rozšiřujeme ji. A uzavíráme tématem Seznam Zpráv,“ popsal Pavel Cyprich, který vede zpravodajský a publicistický tým.

V pondělí a ve středu ve 20.00 poběží PC Rebelové, hraný seriál z historie IT branže, poté od 21.00 Šťastné pondělí Jindřicha Šídla. V pondělí ve 22.00 se vrací seriál Lajna 2.

Úterý večer ve 20.00 začíná dánský krimi seriál Špinavý byznys, ve 21.00 pořad o autech Garáž a ve 21.30 Králové vrakovišť.

Foto: Televize Seznam

Garáž poběží v úterý večer.

Ve středu ve 21.00 pokračuje pořad Moje místa, v němž známé osobnosti provázejí místy, která mají rády. Ve 22.00 naváže Ušák. Čtvrtek ve 20.00 nabídne seriál Zločinná mysl a ve 21.00 oblíbené Záhady Josefa Klímy. Následuje publicistický Detail a ve 22.00 Forenzní analýza o řešení skutečných zločinů.

Na pátek, sobotu a neděli chystá televize nově více filmů. V pátek 20.00 to budou hlavně animované filmy rodinného typu a ve 22.30 postapokalyptický seriál Skvrna.

Sobotní prime time nabídne kvalitní filmy, ověnčené cenami, a to v původním znění s titulky. Od dubna začne po filmech pořád Po stopách hudby. Na neděli jsou přichystány atraktivní celovečerní filmy a ve 22.30 hodin publicistický pořad Svět bez obalu.

Televize Seznam prošla výraznou programovou proměnou. Většina obsahu je nyní založená na kvalitním a zajímavém akvizičním obsahu, který je doplněný tím nejlepším z vlastní produkce. Navíc od ledna nabízíme divákům v rámci přechodu na nový formát vysílání DVB-T2 vysílání ve vysokém rozlišení,“ uvedl ředitel Televize Seznam Ivan Mikula.

V září je navíc plánována další změna programového schématu. „Přijde i kompletní redesign Televize Seznam,“ doplnil Mikula.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám