Hlavní obsah

Trailer láká na Panství Downton: Novou éru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Staré známé sídlo v Downtonu i vilu ve Francii ukazuje trailer filmu Panství Downton: Nová éra, který vychází ze slavného historického seriálu.

Trailer filmu Panství Downton: Nová éra

 
Článek

Panství Downton mělo původně vstoupit do kin už o Vánocích, ale nyní je premiéra stanovena na 24. března 2022. Seriál běžel v televizi šest sezón. Navázal na něj už jeden celovečerní film v roce 2019.

V novince se vrátí původní herci a sestavu doplní nováčci včetně Hugha Dancyho, Laury Haddockové a Dominika Westa. Scénář napsal opět Julian Fellowes.

Foto: BBC

Michelle Dockeryová a Hugh Bonneville ve filmu Panství Downton: Nová éra

Režie se ujal Simon Curtis, režisér nominovaný na ceny BAFTA a Emmy, který má na kontě mimo jiné film My Week With Marilyn a podílel se na seriálech Black Box, Freezing nebo Cranford. Podrobnosti o ději zatím neprozradil.

Seriál vyprávěl o anglické šlechtické rodině Crawleyů a jejich služebnictvu v přelomové moderní době, kdy jako společenská třída přes všechno bohatství a pompu pomalu ustupuje do pozadí. Mimořádně úspěšný seriál posbíral ceny jako  Bafta, Emmy a Zlatý glóbus.

Reklama

Výběr článků

Načítám