Hlavní obsah

Ondřej Vetchý se vrací s bambitkou

Ondřej Vetchý se vrací v pohádce Tajemství staré bambitky 2, která má vstoupit do českých kin již 10. února 2022.

Video k filmu Tajemství staré bambitky 2

 
Článek

Pro režiséra Iva Macharáčka a všechny producenty byl zásadní návrat Ondřeje Vetchého do role Karaby. „Ondra prostě je, řeknu to v dobrým, stará škola. Je připravený, o roli přemýšlí a každé gesto, intonace má v jeho podání význam, protože má postavu propracovanou,“ řekl o něm režisér.

Pro Kamilu Janovičovou, která hraje Karabovu dceru, byla a je spolupráce s Ondřejem Vetchým velká zkušenost. „Ondřej Vetchý je úžasný perfekcionista. Do poslední vteřiny řeší tu postavu a konkrétní situaci, i uprostřed obrazu jsme ještě upravovali narážky, aby byly stoprocentní. Pracuje na sto šedesát procent. Neustále. Vzhlížím k němu a fascinuje mne, jak přijde zase s něčím novým a já si říkám ježišmarjá to mne nenapadlo, to je super... Cítila jsem, že mne to táhne herecky nahoru,“ tvrdí Janovičová.

Foto: Fairytale Production/Vojta Resler

Veronika Khek Kubařová a Ondřej Vetchý v Tajemství staré bambitky 2.

„Ondra Vetchý je pro mne jeden z důvodů, proč jsem chtěla do Bambitky jít. Je to úžasný herec, úžasný muž a já jsem s ním nikdy ještě pořádně déle netočila. Takže jsem na to byla moc zvědavá a byla jsem tak zvědavá, a tak nadšená, že jsem mu z roztržitosti začala sama tykat, aniž by mi to nabídl, což se mi běžně nestává. Naopak se mi stává, že opakovaně lidem vykám a oni mi musí připomínat, že už si tykáme. Jemu jsem začala tykat, což se nedělá a určitě se to nedělá Ondrovi Vetchému. Ale on byl velkorysý a ten můj trapas přešel,“ uvedla  Veronika Khek Kubařová.

V dalších rolích s zahráli Tomáš Klus, Valentýna Bečková, Jiří Lábus, Miroslav Vladyka, Václav Noid Bárta, Petr Štěpánek a Markéta Plánková.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám