Hlavní obsah

Odložený speciál seriálu Přátelé s původními herci bude snad v březnu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už od začátku roku 2020 se mluvilo o speciálním díle Přátel s původními herci, ale výsledek se stále nedostavil. Matthew Perry nyní prohlásil, že se speciál pro HBO Max bude natáčet v březnu 2021.

Foto: Warner Bros

Seriál Přátelé.

Článek

Konkrétní podoba pořadu, který zpozdila pandemie, se ještě řeší, ale vypadá to, že opravdu na jaře vznikne. Původně se to mělo stát už o rok dřív.

Náhradní virtuální setkání je vyloučeno, pořad se musí natáčet živě se všemi herci a na místě, kde se seriál původně vyráběl, ve studiu Warner Bros. v Burbanku.

„Pointa toho celého je být v jedné místnosti spolu. To se nezměnilo. A v HBO Max jsou fenomenálně trpěliví a chápající,“ uvedla herečka Lisa Kudrowová.

Arnold už na kina nespoléhá. Chystá špionský seriál na Netflixu

Film

Nekonečné odklady letos nepotkaly jen vzpomínkový díl Přátel, kdysi nejpopulárnějšího seriálu na světě s Davidem Schwimmerem, Jennifer Anistonovou, Courteney Coxovou, Mattem LeBlancem, Lisou Kudrowovou a Matthewem Perrym v hlavních rolích. Většina velkých amerických kinopremiér byla odložena, některé letošní filmy se vůbec nezačaly natáčet. Bezprecedentní krize drtí kinaře, zatímco televizím se docela daří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám