Hlavní obsah

Madonna chce sama režírovat film o Madonně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Madonna je natolik přesvědčena o svém filmařském talentu, že si sama natočí film o sobě. Ačkoliv zpěváci někdy v takových projektech fungují jako konzultanti, filmy o sobě nerežírují.

Foto: ČTK/APInvision - Chris Pizzello

Madonna

Článek

Film se připravuje pod hlavičkou Universal Pictures, produkovat by ho měla Amy Pascalová. Zatím není známo nic o hercích.

„Chci vyprávět neuvěřitelnou cestu svého života jako umělkyně, hudebnice, tanečnice, lidské bytosti, která se snažila jít svou cestou v tomto světě,” prohlásila Madonna.

„Film se bude vždy zaměřovat hlavně na muziku. Muzika mě hnala dál a umění mě udrželo při životě. Je tolik neznámých inspirujících příběhů, kdo by je řekl lépe než já?”

Bohemian Rhapsody je komerčně nejúspěšnějším filmem o hudební osobnosti

Kultura

Amy Pascalová už s Madonnou spolupracovala v roce 1992 na filmu Velké vítězství. „Ten film je pro mě srdeční projekt,” tvrdí Pascalová. „Znám Madonnu už od doby, kdy jsme pracovaly na Velkém vítězství. Neumím se představit nic víc vzrušujícího než spolupráci s ní a Diablo Codyovou (spoluscenáristka, pozn. aut.) při převedení jejího životního příběhu na velké plátno s našimi partnery v Universalu.”

Nejúspěšnější hudební životopisný film posledních let Bohemian Rhapsody o skupině Queen, který získal 4 Oscary a řadu dalších poct, režíroval Bryan Singer. Členové kapely pomáhali jako poradci.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám