Hlavní obsah

Lži se provalí v hořké komedii s Pauhofovou a Issovou

Česko-slovenská komedie Známí neznámí je remakem italského vzoru. Malé partnerské lži se jednoho večera provalí a úplně rozloží partu přátel.

Film o filmu Známí neznámí

 
Článek

Do kin film vstoupí 31. března 2022. Hlavních rolí se ujali Petra Polnišová, Tomáš Měcháček, Táňa Pauhofová, Klára Issová, Tomáš Maštalír či Anna Kadeřávková.

Parta přátel se sejde v pražském bytě, aby oslavili příchod Nového roku. Večer by se nesl v poklidném duchu, kdyby se nezrodil zdánlivě nevinný nápad položit všechny mobilní telefony na stůl a nahlas sdílet každou doručenou zprávu a dát na hlasitý odposlech každý příchozí hovor. Mobilní telefony skrývají tajemství, se kterými se žádný z nich nechce příliš chlubit.

„Poslední dva roky se snažím nelhat, ani používat takové ty malé lži. Ono se nic nestane, když člověk řekne pravdu, proč přišel pozdě domů,“ říká o svých vlastních tajemstvích Tomáš Měcháček, který ve filmu hraje novomanžela Táni Pauhofové. I ona si prý raději tajnosti odpustí. „Podle mě i malá lež může napáchat hodně bolesti,“ tvrdí herečka.

Foto: Cinemart

Táňa Pauhofová ve filmu Známí neznámí

„Ono záleží, o jakou lež vlastně jde. Pokud tu lež někdo mírně upraví tak, aby neublížil, a jeho záměr i svědomí jsou čisté, tak to pak asi dokážu pochopit,“ dodala Klára Issová.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám