Hlavní obsah

Kapela Doga zahraje ke striptýzu v Ženské pomstě

Právo, jaš

Již 10. září bude mít premiéru česká komedie Ženská pomsta. Pod režijním vedením Dušana Rapoše v ní role podvedených manželek ztvární Mahulena Bočanová, Eva Vejmělková a Jana Paulová. V jedné scéně si společně vyrazí užít pánský striptýz.

Trailer k filmu Ženská pomsta Video: Bohemia Motion Pictures

 
Článek

Hudební kulisu v tu chvíli ve filmu vytvoří rocková kapela Doga. Producenti chtěli dosadit do prostředí striptýzového baru hardrockové písně, kterých má Doga ve svém repertoáru dost. Však také existuje od roku 1988.

„Oslovil mě producent Petr Šiška, se kterým se roky dobře známe. Potřeboval do filmu minimálně tři řízné kytarovky. Zní to možná jednoduše, ale pro nás není snadné vybrat tři skladby, protože jich máme víc než sto padesát. Museli jsme nad tím chvilku sedět a zkoušeli jsme, co nám do dané scény přijde nejlepší. Když nám režisér Dušan Rapoš poslal e-mail se slovy, že jsme odvedli skvělou práci, docela se mi ulevilo, protože vše kolem kapely beru hodně zodpovědně,“ popisuje zpěvák a kytarista Roman Izzi Izaiáš.

Současně vzkazuje, že začátek striptýzové scény bude pro fanoušky kapely hodně ikonický. Navíc to prý ženská herecká trojice na striptýzu pořádně roztočí a názorně převede, jak vypadá pravá dámská jízda.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám