Hlavní obsah

Filmové premiéry: Střídavka, Bullet Train, Tygři, Arthur: Prokletí a Planeta Praha

Komedie Petra Nikolaeva Střídavka je plná rodinných zmatků. Brad Pitt hraje hlavního hrdinu akčního thrilleru Bullet Train. Ve fotbalovém prostředí se odehrává drama Tygři. Luc Besson napsal scénář hororu Arthur: Prokletí. Tvůrci oceňovaného filmu Planeta Česko se tentokrát vydali na výpravu do betonové džungle hlavního města.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Střídavka

Když se ze tří rodin stane jedna velká, budou potřebovat pořádný plán. Plán, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti v rodině, ať už jsou jejich, nebo ne, plán, jak se v tom všem neztratit a udržet si zdravý rozum. Život si ale většinou dělá, co chce...

Trailer filmu StřídavkaVideo: BontonfilmCZ

Střídavka, Česko 2022, komedie, 90 min., režie: Petr Nikolaev, hrají: Jitka Čvančarová, Martin Hofmann, Anna Polívková, Eva Holubová, Kristína Svarinská a další.

Bullet Train

Nájemný zabiják Beruška je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Jenže při své nejnovější misi v nejrychlejším vlaku světa se Beruška dostane do křížku se smrtícími protivníky. Konec trati je pouze začátkem nepřetržité divoké a vzrušující jízdy napříč moderním Japonskem.

Trailer filmu Bullet Train

Bullet Train, USA 2022, akční thriller, 152 min., režie: David Leitch, hrají: Brad Pitt, Joey King, Andrew Koji, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz a další.

Tygři

Martin je jedním z nejslibnějších fotbalových talentů, jaké kdy Švédsko vidělo. V šestnácti se mu splní jeho celoživotní sen, když ho koupí jeden z nejprestižnějších italských klubů. Tento sen však přichází za velmi vysokou cenu, co se týče obětí, oddanosti, tlaku a – především – osamělosti. Martin se začíná ptát, zda je to vlastně život, po kterém toužil.

Trailer filmu TygřiVideo: Film Europe

Tygři, Švédsko / Itálie / Dánsko, 2020, drama, 116 min., režie: Ronnie Sandahl, hrají: Erik Enge, Alfred Enoch, Liv Mjönes, Frida Gustavsson, Johannes Bah Kuhnk a další.

Arthur: Prokletí

Alex je už od dětství fanoušek filmu Arthur a Minimojové. Na svoje narozeniny ho jeho nejlepší přátelé překvapí a vezmou do domu, kde se film točil. Nikdo z nich netuší, že jde o zlověstnou a smrtelnou past. Z dětského snu se brzy stává hrůzná noční můra.

Trailer filmu Arthur: ProkletíVideo: Bioscop

Arthur: Prokletí, Francie 2022, horor, 87 min., režie: Barthélémy Grossmann, hrají: Mathieu Berger, Lola Andreoni, Ludovic Berthillot, Yann Mendy, Marceau Ebersolt a další.

Planeta Praha

Vedle lidí žijí v Praze nečekaní zvířecí sousedé, jejichž každodenní dobrodružství filmaři zaznamenali díky nejmodernějším technologiím z výjimečné blízkosti. Kde se v Praze vzali majestátní mufloni? Co si počne slípka zelenonohá, které nutrie bere možnost ke hnízdění? Do jaké zimní skrýše se na Petříně schová roztomilý plch? A co roháč, najde svou partnerku v nočním reji zahradní restaurace?

Trailer filmu Planeta PrahaVideo: Aerofilms

Planeta Praha, Česko 2022, dokument, režie: Jan Hošek

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám