Hlavní obsah

Čím se chce Netflix zachránit? Nasadí agenta Colina Firtha a Stranger Things

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Platforma Netflix bojuje s odlivem předplatitelů. Zachrání to květnové novinky? Je mezi nimi válečné drama s Colinem Firthem, čtvrtá řada seriálu Stranger Things nebo komedie Mika Myerse The Pentaverate.

Trailer filmu Operation Mincemeat Video: Netflix

 
Článek

Desátého května uvede Netflix drama Operation Mincemeat, kde hrají Colin Firth a Matthew Macfadyen. Britští agenti se v něm snaží napálit nacisty pomocí falešných dokumentů, které se najdou u záhadné mrtvoly. Příběh byl inspirován skutečnou událostí.

Foto: Netflix

Colin Firth, Matthew Macfadyen a Johnny Flynn (Operation Mincemeat).

Třináctého května bude uvedena komedie Senior Year s Rebel Wilsonovou. Ta hraje Stephanii, cheerleaderku na americké střední škole, která se zraní a upadne do kómatu na dvacet let. Když se probudí, je jí 37 let, ale trvá na tom, že si znovu prožije své mládí a stane se královnou maturitního plesu.

Z oblasti romantických komedií je novinka A Perfect Pairing s Adamem Demosem a Victorií Justicovou. Šéf kalifornské vinařské společnosti v ní jede do Austrálie a najde tam lásku.

Foto: Netflix

Maya Hawke a Natalia Dyer (Stranger Things).

Fanoušci seriálu Stranger Things by se měli koncem května dočkat čtvrté řady.

Mike Myers uvede komedii The Pentaverate, jež navazuje na film A tak jsem si vzal řeznici z roku 1993. Myers v ní hraje několik postav včetně reportéra Kena Scarborougha, který bude muset zachránit svět.

RECENZE: Ajťák Roden na cestě pomsty

Film

Premiéry se dočká také adaptace románu Michaela Connellyho The Lincoln Lawyer (v češtině vyšlo jako Advokát).

Netflix nedávno zrušil animovaný seriál Pearl, který připravovala vévodkyně Meghan. Během ledna až března ztratil 200 000 předplatitelů a očekává se ztráta dalších cca dvou milionů. Momentálně také zastavili provoz v Rusku, čímž ubylo 700 000 předplatitelů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám