Hlavní obsah

Budař je princ Mamánek. Vetchý ho uvede do reality

Rozmazlený princ v podání Jana Budaře vstoupí do kin 27. října. Chtěl bydlet u maminky celý život, ale díky rytíři Ondřeji Vetchému konečně dospěje.

Trailer Princ MamánekVideo: Budhar film

 
Článek

„Díky tomu, že se Princ Mamánek už blíží do kin, zažívám jeden velký splněný sen. S každým takovým videem a upoutávkou vidím, jak ten film ožívá a jak ve finále vypadá a bude vypadat v kinech,“ tvrdí Jan Budař.

Martin Huba hraje starého krále, kterému už rozmazlený syn leze na nervy, a tak ho vyhodí ze zámku. „Martin Huba je velmi inspirativní člověk, opravdová osobnost a fantastický herec a režisér, je mi ctí, že právě on hraje mého otce krále Radomila,“ dodal Budař.

Foto: Bontonfilm

Jan Budař

Maminku hraje bývalá představitelka Arabely Jana Nagyová. Další postavy ztvárnili Ondřej Vetchý, Veronika Khek Kubařová, Boleslav Polívka, Vladimír Javorský a Martin Huba.

„Jako herec jsem zažil převratnou zkušenou, protože jsem režíroval sám sebe, a musím říct, že režisér byl pořádný puntičkář! Nic mi neodpustil, tvrdě jsem makal, žádný karavánek, kafíčko, klábosení s kolegy. Dřel ze mě kůži,“ popsal Budař.

Ondřej Vetchý se v roli rytíře Hudrovala z Dětenic stane princovým průvodcem a společníkem na jeho dobrodružné cestě za dospěním. „Doufám, že například Ondra Vetchý diváky v téhle roli i trochu překvapí. Má ve filmu trochu komickou a zároveň dojemnou polohu a tahle kombinace se mu podle mě hodně povedla,“ uzavřel Budař.

Reklama

Výběr článků

Načítám