Hlavní obsah

Zvláštní trojka. McCartney, Rihanna a Kanye West spolupracují

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zakladatel Beatles Paul McCartney spolupracuje s komerční hvězdičkou Rihannou a raperem Kanye Westem. Natočili singl Four Five Seconds.

Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Rihanna

Článek

Zatímco McCartney je jedním z nejuznávanějších muzikantů 20. a 21. století, Rihanna si svými deskami moc úcty u seriózní hudební kritiky nezískala. Proslula ovšem odvážnými modely odhalujícími její křivky.

Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Paul McCartney hraje na cenách Grammy

Song Four Five Seconds představuje netypický krok v její kariéře a také pro Westa je neobvyklý. Jde o pomalou písničku s akustickou kytarou. Zatím není jasné, na čí desce se vlastně objeví.

Rihanna a West už dříve natočili píseň All of the Lights (z alba My Beautiful Dark Twisted Fantasy) a Run This Town. Ve trojici s McCartneym ještě nikdy nepracovali. Producent Ty Dolla $ign řekl, že novinka bude pravděpodobně součástí Westova příštího alba. S Paulem McCartneym už West vydal písničku Only One, která vznikla loni při jamování v Los Angeles.

Reklama

Výběr článků

Načítám