Hlavní obsah

Zpěvačka Veronika Morávková představuje první singl a videoklip Dýchaj

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka, herečka, absolventka JAMU v Brně a rodačka ze slovenských Gbiel Veronika Morávková vydává debutový singl a videoklip s názvem Dýchaj. Na Novinkách.cz má premiéru.

První skladba a klip Veroniky Morávkové.Video: archiv umělkyně

 
Článek

Hudbu složil baskytarista ze skupiny Support Lesbiens Marek Marian Leždík a o aranže se postaral David Vostrý. Text a zpěvová linka je dílem Morávkové.

Skladba nese odkaz, myšlenku a postoj k tomu, co se nám v životě děje. Pointa, která se ve skladbě skrývá, a odkaz, který nese, jsou aktuální témata. „To, co nás spojuje, je láska. Buďme tedy k sobě láskyplní a upřímní. Určitě se v této skladbě někdo najde,“ tvrdí zpěvačka.

Foto: Marek Mach

Veronika Morávková se představuje na několika muzikálových scénách.

Veronika Morávková v současné době působí jako umělec na volné noze. Účinkuje v pražském Hudebním divadle Karlín (v muzikálech Jesus Christ Superstar a Legenda jménem Holmes), Národním divadle moravskoslezském v Ostravě (Kočky) nebo v divadle J. K. Tyla v Plzni (Chyť mě, jestli na to máš). Aktuálně zkouší muzikál Starci na chmelu v pražském Studiu DVA.

Reklama

Výběr článků

Načítám