Hlavní obsah

Život není soutěž, tvrdí v nové písni a klipu Klára Vytisková

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klára Vytisková vydá již 6. března nové album. Pojmenovala je Love Is Gold a podle jejích slov reflektuje její život jako ženy, která díky mateřství začala vnímat víc sama sebe. Předznamenává ho singl a klip Just Be You.

Klára Vytisková v klipu k písni Just Be You.Video: Supraphon

 
Článek

„Měla jsem skladby na desku už hotové, a pak mi najednou přišla do hlavy písnička o tom, že život není soutěž. Že se často srovnáváme s ostatními, řešíme, proč on jo a já ne, čemuž moc nepomáhá ani Instagram. Stejně jako to, že hodně lidí žije životy seriálových postav a zapomíná žít ten svůj, že si málokdy najdeme čas na přemýšlení o tom, co opravdu chceme, jaké je naše tempo, kterou cestou se vydáme. Zatemňujeme si mozek přemýšlením o ostatních a zapomínáme na sebe,“ vysvětluje Vytisková.

„Bavilo mě to téma. Sama jsem byla jako dítě soutěživá, chtěla jsem vyhrávat v pexesu, na lyžích. A tak vznikla Just Be You, píseň o tom, že život není soutěž. Každý máme své tempo, své radosti, odlišné zájmy, a je to tak úplně v pořádku,“ dodala k singlu, který složila společně s Marcellem, skladatelem a producentem, jenž má na svém kontě spolupráci s Lenny, Mirai či Pauliem Garandem.

Videoklip, který hravou formou reflektuje téma písně, Vytisková natáčela s režisérkou Terezou Vejvodovou začátkem února. Kromě samotného sdělení, zajímavých pohybových kreací, situačních vtípků a příjemné barevnosti zaujme také lokací, kterou si filmařský štáb zvolil.

Volba padla na Sportvní halu v Dolních Břežanech, která se v roce 2018 stala absolutním vítězem českého Grand Prix architektů, získala Národní cenu za architekturu a navíc byla vyhlášena i Stavbou roku 2018.

Klára Vytisková pokřtí novinku 16. dubna, zpívá na ní i o mateřství

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám