Hlavní obsah

Zahrajou Queenie i Uhlíř. Český rozhlas se otevře veřejnosti

V pražských Riegrových sadech vystoupí 14. května kapela Queenie, Barbora Poláková, Jaroslav Uhlíř nebo Ben Cristovao v rámci Dne otevřených dveří Českého rozhlasu. Oslava se koná v nedalekém sídle Českého rozhlasu na Vinohradech i v regionálních studiích.

Foto: archiv kapely

Skupina Queenie se snaží co nejvíce přiblížit kapele Queen.

Článek

„Český rozhlas plní svoji roli média veřejné služby již 99 let. Letos oslavíme narozeniny způsobem, který je nám nejbližší, tedy osobním setkáním s našimi věrnými posluchači. V sobotu 14. května znovu otevřeme budovy Českého rozhlasu veřejnosti, a návštěvníci tak budou mít jedinečnou možnost nahlédnout do zákulisí vysílání nebo se potkat se svými oblíbenými moderátory. Na Den otevřených dveří naváže bohatý hudební a kulturní program pro dospělé i rodiny s dětmi v Riegrových sadech,“ řekl  generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

V budově Českého rozhlasu na Vinohradech mohou lidé od devíti do čtyř odpoledne vidět studia, včetně multimediálního studia Českého rozhlasu Vltava, i dalších zajímavých prostor budovy na pražských Vinohradech.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jaroslav Uhlíř

Od deseti do pěti se ve vestibulu budovy Českého rozhlasu uskuteční autogramiáda s moderátory stanic Český rozhlas Dvojka i Pohoda, které se zúčastní Jan Čenský, Marie Retková, Halina Pawlowská, Dana Syslová, Tomáš Töpfer, Václav Žmolík a další oblíbení moderátoři.

Na koncertě v Riegrových sadech vystoupí Jaroslav Uhlíř & Band, Adam Mišík, Barbora Poláková & Band, Ben Cristovao, 7krát3, Thom Artway & Band nebo kapela Queenie. Děti se mohou těšit na výtvarné dílničky, rozhlasovou bojovku, Rourov Rádia Junior a kouzelníka Richarda Nedvěda.

Vstup je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám