Hlavní obsah

Teď to bude opravdu bolet. Rambo představil finální trailer

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teď to bude opravdu bolet, hlásí Sylvester Stallone v posledním traileru posledního dílu slavné série Rambo. Do kin vstoupí ve čtvrtek.

Finální trailer k filmu Rambo: Poslední krevVideo: Bontonfilm

 
Článek

Prvního Ramba natočil v roce 1982 Kanaďan Ted Kotcheff podle románu Davida Morrella First Blood. Tehdy ještě nešlo o přehnanou akci a hlášky, ale v podstatě o realistický smutný příběh oběti vietnamského syndromu. John Rambo byl voják, který ztratil smysl života. Další díl Rambo 2 byl akčnější a následující třetí a čtvrtý díl už se posunuly do říše tak silné nadsázky, že je mnozí diváci považovali za komedie. Stallone si ke čtvrtému dílu v roce 2008 napsal scénář, a dokonce ho i sám režíroval. Tentokrát už to ale neudělal.

Pátého dílu se ujal režisér Adrian Grunberg. Dlouho se diskutovalo, jestli vznikne a zda to má vůbec cenu. V roce 2016 světová média psala o tom, že Ramba má hrát mladý herec a Stallone, který už mezitím překročil sedmdesátku, z plátna úplně zmizí. Tato verze se ale neprosadila, snad z obav, že nostalgičtí diváci by jiného herce nepřijali.

Foto: Lionsgate

Sylvester Stallone ve filmu Rambo: Poslední krev

Film Rambo: Poslední krev vstoupí do kin 19. září. Veterán se v pátém dílu stáhl na svou farmu a chtěl mít klid, jenže v Mexiku se ztratí bezbranná dívka a nikdo jiný než John Rambo to nemůže vyřešit. Na cestě hrdina odhalí gang obchodující s lidmi. Jak to s ním dopadne, je asi všem předem jasné.

„Jde k vám smrt a není nic na světě, co by vám pomohlo ji zastavit,“ vzkazuje John Rambo klidně mexickému drogovému kartelu.

Podtitulem Poslední krev dává akční „herec“, kterého ale kritici nikdy za skutečného herce nepovažovali, najevo, že už skutečně končí. I když ani to není jisté. Nebylo by až tak šokující, kdyby si Stallone zase vše rozmyslel a k osmdesátinám si nadělil ještě „šestku“. Ostatně šestý Terminátor s jeho „úhlavním přítelem“ Arnoldem Schwarzeneggerem půjde do kin už 31. října.

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám