Hlavní obsah

SuperStar: Swing zlomil vaz Julianovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Swingující Julian Záhorovský, tak to je něco, co se v pátém finálovém kole soutěže Česko hledá SuperStar nelíbilo nejen porotě, ale především divákům, a to je rozhodující. Ti svými SMS zprávami rozhodli, že se devatenáctiletý student z Pardubic v neděli večer se soutěží rozloučil.

Foto: Marek Sviták

Členitý okruh Velké ceny Temelína si vyzkoušel i ředitel Jaderné elektrárny Temelín Bohdan Zronek.

Článek

Julian byl outsiderem pátého kola nejen podle čtenářů Novinek, kteří mu v anketě vystavili rovněž stopku, ale i pro bookmakery domácích sázkových kanceláří. "Bylo to hrozný," ohodnotil jeho výkon producent Milan Herman. "Bylo to strašný," doplnila další z porotců Gábina Osvaldová. Julian se tak z výšin, kterých dosáhl v minulém kole, prodadl na samé dno.

Nelichotivého hodnocení se dočkal i Sámer Issa, který je nejen bookmakery označován za favorita. "Ovace byly nepatřičné, protože ta písnička nebyla dobře zazpívaná," hodnotila Osvaldová. Naopak Herman byl spokojen s Issovým pohybovým vyjádřením.

Slova chvály vesměs pěli porotci na adresu dámského osazenstva soutěžního pole. Martina Balogová podle Osvaldové předvedla, že ji Bůh zlato do hrdla nenaházel jen lopatou, ale rovnou celou míchačkou. Podle Ondřeje Soukupa je Balogová fantastická zpěvačka. Za zvládnutí těžké skladby pro změnu vynesli do nebes Šárku Vaňkovou.

Ta se nicméně společně s Julianem a Tomášem Savkou posadila na sedadlo smrti, které netradičně nebylo oním sedadlem, na kterém seděli předchozí adepti na vyhazov. Moderátoři tak divákům pěkně zamotali hlavu, když na pravé sedadlo smrti pozvali tři favority Anetu Langerovou, Martinu Balogovou a Sámera Issu.

ANKETA
Kdo měl z trojice Julian Záhorovský, Tomáš Savka a Šárka Vaňková v pátém kole opravdu vypadnout?
Hlasujte v anketě na konci článku.

O tom, kdo má své účinkování skončit, měla jasno i porota. Tři porotci - Gábina Osvaldová, Ondřej Soukup a Milan Herman - byli pro Juliana, předseda poroty Ondřej Hejma se vyslovil pro Tomáše Savku.

Příští kolo bude pětice finalistů zpívat rockové balady.

Anketa

Kdo měl podle vás vypadnout v pátém kole?
Julian Záhorovský
85,5 %
Šárka Vaňková
8,9 %
Tomáš Savka
5,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10781 čtenářů.

Reklama

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Výběr článků

Načítám