Hlavní obsah

Soulová hvězda Alicia Keys chce přijet v červnu 2021

Novinky, Stanislav Dvořák

Letošní zrušený koncert americké zpěvačky v Praze už má náhradu. Alicia chce přijet 25. června 2021.

Foto: Live Nation

Alicia Keys

Článek

„Vzhledem ke stávající situaci s epidemií koronaviru jsme byli nuceni zrušit termín koncertu Alicie Keys, který se měl konat dne 25. 6. 2020 v pražské O2 areně.

Zrušený koncert se bude konat v novém termínu dne 25. 6. 2021 v pražské O2 areně. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti a jsou nadále k dispozici v sítích Ticketmaster a Ticketportal,“ oznámila agentura Live Nation.

Zpěvačka a skladatelka, která si říká Keys (klávesy), se ve skutečnosti jmenuje Alicia J. Augello-Cooková. Debutovala albem Songs in A Minor v roce 2001. Kritika desku vyzdvihovala a Alicia si tehdy odnesla pět cen Grammy. I druhé album The Diary of Alicia Keys (2003) udrželo kvalitu s hity jako You Don't Know My Name, If I Ain't Got You a Diary.

Další album se jmenovalo As I Am (2007) a následovala spolupráce s Jackem Whitem na písničce Another Way to Die do bondovky Quantum of Solace. Později vydala alba jako The Element of Freedom (2009) a The Girl on Fire (2012), za něž sbírala další Grammy. V roce 2016 přišla s deskou Here.

Zahrála si také ve filmech jako Sejmi eso či Holka na hlídání.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám