Hlavní obsah

Sledovanosti vládne X Factor, hitem ČT zůstává Kraus

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po překvapení minulého týdne, kdy X Factor na Nově podlehl americkému snímku Sexy Pistols, se vše vrací do starých kolejí. Nejsledovanějším nezpravodajským pořadem se stala zmíněná pěvecká soutěž, která v posledních týdnech pomalu stoupá v oblibě. Na ČT jako obvykle vítězí talk-show Jana Krause Uvolněte se, prosím.

Článek

V pátek posbírala nejvíce diváků talk-show Uvolněte se, prosím (1,3 miliónu), která překonala i favorizovaný Román pro ženy na Nově (cca 1,22 miliónu) a Ulici (necelých 1,2 miliónu). Kolem miliónu se pohybovala také 13. komnata na ČT a Hádej, kdo jsem! na Primě.

V sobotu večer vládla Nova s Lovci pokladů (necelých 1,5 miliónu) a Koření mělo necelý milión diváků. Hodina pravdy na ČT1 dosáhla také téměř milión, zatímco film Vlk skončil na 0,68 miliónu.

Hitem nedělního večera se stal podle očekávání X Factor (1,64 miliónu), pěvecká soutěž Novy, která se sice nevyrovná Superstar co do sledovanosti, ale přinesla vyšší úroveň soutěžících. Úspěch zaznamenaly i Střepiny a Občanské judo s hodnotami okolo 1,3 miliónu.

Film Hezké chvilky bez záruky na ČT1 zaujal necelých 1,2 miliónu diváků, podobně si vedly Rady ptáka Loskutáka na Nově a Ber nebo neber na Primě nalákalo 0,9 miliónu lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám