Hlavní obsah

Seriál Cuky Luky slibuje genderově nevyvážený humor

Novinky, Stanislav Dvořák

Opak veřejnoprávní vyváženosti chtějí nabídnout komediální seriály Fízlárna a Cuky Luky na internetové televizi Stream.cz. Na „břitký, genderově a regionálně nevyvážený humor“ lákají sami tvůrci. Premiérové epizody seriálů jsou uváděny každý den od pondělí do čtvrtka.

Foto: Stream.cz

Cuky Luky

Článek

„Systematická podpora vývoje seriálů přináší první výsledky. Napjatě očekáváme úspěchy i neúspěchy. Pro růst totiž potřebujeme obojí,“ vzkázal Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz.

Hrdinou Fízlárny je nadstrážmistr Rudolf Kyselka ze Sokolnice u Brna, který se na moravském rybníce proslavil záchranou dětského hokejového týmu. Za odměnu je převelen do hlavního města. Na stanici v pražských Holešovicích slouží pod velením kapitána Hermy a po boku podpraporčíka Boba Brabce. Jenže život a služba v Praze, v metropoli zločinu, hříchu a nekvalitní stravy, může být pro venkovského policistu těžkou životní zkouškou.

Foto: Stream.cz

Fízlárna

V nekorektním seriálu Fízlárna si zahráli například Dan Dittrich, Hynek Chmelař a Jiří Maryško.

Jednoduché zlatokopky Cuky (Petra Polnišová) a Luky (Zuzana Šebová) tráví v sérii Cuky Luky celé dny nákupy a péčí o vzhled. Jejich jediným cílem je totiž získat pana Božského, který je bude sponzorovat. Čtyřiadvacetidílný seriál avizuje uvedení stejnojmenného celovečerního filmu režiséra Karla Janáka.

Již dříve ohlášený thriller Pěstírna vypráví o životě v podzemní česko-vietnamské pěstírně marihuany.

Reklama

Výběr článků

Načítám