Hlavní obsah

Rihanna vydá v roce 2019 nové album

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barbadoská zpěvačka Rihanna na svém Instagramu oznámila, že své nové album vydá v roce 2019. Její předešlá kolekce Anti je z roku 2016. Rihanna neprozradila, jaký charakter bude její novinka mít, ani datum vydání.

Foto: archív Live Nation

Rihanna chystá již deváté album.

Článek

Rihanna informaci zveřejnila poté, kdy jí jeden z fanoušků položil dotaz, jenž se týkal vydání další její desky. Odpověděla velmi jasně a krátce, napsala „2019“.

Rihanna, vlastním jménem Robyn Rihanna Fentyová, se jako šestnáctiletá přestěhovala z Barbadosu do USA. Debutovala v roce 2005 albem Music Of The Sun, se kterým se stejně jako s dalšími sedmi studiovými deskami probojovala do první desítky albového žebříčku Billboard 200. Ten však poprvé dobyla až s albem Unapologetic (2012) a tento úspěch se jí podařilo zopakovat i s nahrávkou Anti (2016).

Je držitelkou devíti cen Grammy, dvanácti American Music Awards včetně Icon Award, dvou Brit Awards a desítek dalších hudebních ocenění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám