Hlavní obsah

Rambo v pátém filmu proti Islámskému státu bojovat nebude, zpráva byla nepravdivá

V příštím roce bude mít premiéru pátý snímek z americké akční série Rambo. Bude se jmenovat Rambo: Last Blood a hlavní hrdina v něm bude bojovat proti radikálům z Islámského státu. Tak alespoň zněla původní zpráva z festivalu Comic-Con v San Diegu. Jak se později ukázalo, informace nebyla pravdivá.

Foto: ČTK

Sylvester Stallone

Článek

Původní informace zněla, že Sylvester Stallone na festivalu Comic-Con v San Diegu oznámil, že se chystá natočit pokračování populárních filmů o Rambovi, ve kterých se chce kromě hlavní role ujmout i režie a napsat scénář.

Stallone měl v San Diegu uvést, že film se má zaměřit na teroristy v Iráku a Sýrii, tedy na Islámský stát. „Máme v Iráku a části Sýrie týmy pozorovatelů v místech, kde má Islámský stát své pevnosti. Pracujeme s místními, abychom dodali ten nejintenzivnější a nejrealističtější zážitek z filmů o Rambovi vůbec,” měl říct herec.

Fanoušci se už tedy začali těšit na pokračování ságy. Šíření zprávy ovšem zarazili hercovi zástupci. „Sylvester Stallone se nezúčastnil festivalu Comic-Con 2015, a tudíž se nemohl zmínit o pokračování Ramba. Toto není pravdivá informace,” řekli časopisu Rolling Stone.

Zatím tak není známo, zda se americký herec a režisér chystá natočit pokračování série.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám