Hlavní obsah

Queenie chystají v Praze tři koncerty za sebou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká skupina Queenie, která napodobuje koncerty legendárních britských Queen, vystoupí v Praze třikrát (3., 4. a 5. září), a vrátí tak po pauze kulturní život do největší české haly – O2 arény.

Foto: archiv kapely

Skupina Queenie se snaží co nejvíce přiblížit kapele Queen.

Článek

Queenie slibují „megashow“ Queen Relived za desítky milionů korun. Podle nich  snese srovnání s koncerty největších zahraničních hvězd. Nejmodernější technologie, světelná a multimediální show, velkoryse pojatá scéna ve zlato-černém dekoru, vyjmenovávají Queenie.

Podle připravovaných vládních nařízení platných od 1. září bude umožněno pořadatelům kulturních akcí pustit do objektu plnou kapacitu diváků. Vstup je umožněn pro 3000 osob s potvrzením o očkování proti covidu-19, s negativním testem či s potvrzením o prodělané nemoci. Zbylou kapacitu koncertu mohou doplnit návštěvníci očkovaní nebo s potvrzením o prodělané nemoci a případně i návštěvníci s testem, ale ti nesmí tvořit více než 50 % ze zbývající kapacity.  Pro kulturní akce konané v O2 aréně či O2 universu s několikatisícovou kapacitou diváků je to po více než 500 dnech odstávky významný posun.

„Jsme moc rádi, že k takovému uvolnění došlo a že můžeme při sportovních a kulturních akcích naplnit stoprocentní kapacitu hlediště a přivítáme diváky po dlouhých osmnácti měsících. Opatření mají řadu omezení a reálně to bude znamenat dvojí kontrolu před vstupem do arény a s tím i spojenou časovou náročnost. Nejprve se divák bude muset prokázat, zda splňuje jednu z daných hygienických podmínek, až poté bude následovat kontrola samotných vstupenek u turniketů. Ovšem vzhledem k tomu, že dostupná čísla hovoří o více než 50% proočkovanosti obyvatel České republiky, věříme, že se do daných limitů vejdeme,“ uvedl ředitel O2 arény a O2 universa Robert Schaffer.

Vstupenky na Queen Relived jsou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Již zakoupené vstupenky na původní termíny show Queen Relived by Queenie jsou platné i na nové termíny koncertů. Platí následovně: Vstupenky z 15. 5. 2020 (resp. 11. 9. 2020) platí na nový termín 3. 9. 2021. Vstupenky z 16. 5. 2020 (resp. 12. 9. 2020) platí na nový termín 4. 9. 2021. Vstupenky z 21. 12. 2020 platí na nový termín 5. 9. 2021.

Reklama

Výběr článků

Načítám