Hlavní obsah

Přijede další syn Boba Marleyho, Ky-Mani Marley

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třináctého února 2013 přijede poprvé do ČR Ky-Mani Marley, jamajský zpěvák, muzikant, herec a producent. Vystoupí v pražském Lucerna Music Baru. Letos tu už byl jeho bratr Stephen Marley a zanechal velmi dobrý dojem.

Foto: Lucerna Music Bar

Ky-Mani Marley

Článek

Ky-Mani Marley je jedním z mnoha muzikálních potomků Boba Marleyho. Narodil se na Jamajce v roce 1976. Původně uvažoval o sportovní kariéře, ale hudba si ho našla. Roku 1996 vydal u Shang Records debut Like Father Like Son a následovala alba The Journey (2000), Many More Roads (2001), Milestone (2004), Radio (2007) a New Heights (2012).

Jeho cílem není dělat čisté reggae, v jeho písních proto najdete vlivy R, hip-hopu, spirituálu atd. Ke známějším Ky-Maniho písním patří Warriors, Dear Dad nebo One Time.

Kromě toho má i vedlejší filmovou kariéru, zahrál si v jamajských nezávislých filmech, jako byly např. Shottas nebo romantická komedie One Love. Ky-Mani má velké množství sourozenců, kteří jsou si dost podobní a také zpívají. Nedávno byl v Praze Stephen Marley a talent se projevil také u bratrů Ziggyho, Juliana a Damiana.

V předprodeji jsou vstupenky za 400 Kč + poplatky. Od 1. ledna do 13. února 2013 budou za 500 Kč + poplatky a na místě za 600 Kč. V prodeji je také reggae fans combo-ticket, se kterým uvidíte koncerty Ky-Maniho i kolegy Anthonyho B. Tyto výhodné pasy (700 Kč) jsou k dostání pouze na pokladně Lucerna Music Baru, v síti Eventim a na stránkách lucerna.musicbar.cz.

Reklama

Související články

Stephen Marley nadchnul Prahu

Stephen Marley, držitel několika cen Grammy a potomek největší reggae hvězdy všech dob Boba Marleyho, vystoupil ve středu v Lucerna Music Baru, narvaném až...

Výběr článků

Načítám