Hlavní obsah

Poslechněte si novinku AC/DC 

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australští rockeři vypustili do světa nový singl Rock 'N Roll Train, který předchází vydání desky Black Ice, prvního řadového alba od roku 2000.

Článek

Novinka Rock 'N Roll Train dokazuje, že AC/DC se (díkybohu) ani po více než třiceti letech žádným novým kouskům nenaučili. Úvodní riff, drnčivě navztekaný zpěv, refrén a kytarové sólo, to jsou AC/DC, jak je máme rádi.

I když riff u nového singlu není tak mohutný jako u nejslavnějších starých hitů a sólo je spíše průměrné, fanoušci si přijdou na své. Studiové album Black Ice vyjde 20. října a bude obsahovat patnáct skladeb.

Poslední počin Stiff Upper Lip vydali AC/DC už v roce 2000. Nyní vychrlí hned dva tituly - kromě desky se chystá i nové rozšířené koncertní DVD No Bull: The Director's Cut, které zachycuje vystoupení skupiny v Madridu. Mělo by vyjít už v září a bude mít na výběr Dolby Digital Stereo a Dolby Digital 5.1 Surround Sound. Kromě koncertu navíc nabídne i bonusy.

Stále zůstává otevřená otázka, zda přijedou koncertovat do ČR. Světové turné k nové desce je na spadnutí.

Reklama

Související témata:

Související články

AC/DC připravuje po osmi letech světové turné

Australská hardrocková skupina AC/DC vyjede v říjnu po osmi letech na osmnáctiměsíční světové turné. Bude na něm podle managementu propagovat své nové studiové...

Výběr článků

Načítám