Hlavní obsah

Poslanec Dominik Feri zahájil hudební kariéru dekadentní písní V ráji

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dominik Feri není jen politik. Kadaňský rodák si založil kapelu The Next Regime, se kterou vydává první singl a klip V ráji.

Skupina The Next Regime: V rájiVideo: archiv kapely

 
Článek

Mohlo by se zdát, že poslanec Feri písní slibuje ráj voličům, ale je to úplně jinak. Podle tvůrců klip V ráji „vypovídá o dekadenci klubové scény“.

The Next Regime je česko-slovensko-americký projekt, který tvoří Dominik Feri (klávesy), Ian Kelosky (kytara a zpěv), Miro Mráz (zpěv), Jiří Ďurovič (basa a zpěv) a Martin Ďurovič (bicí).

Foto: Jan Berounský

Dominik Feri (vpravo) s kapelou

„Iana jsme si vzali do kapely hned z několika důvodů, nejenže ho máme rádi lidsky, ale navíc je hudebně nadaný - produkoval hudebníky jako např. Sunflower Caravan, Justin Lavash, Dan Reed atd. a spolupracoval na hudebních projektech interpretů: Anna K, Wanastowi vjecy, Čechomor, Helena Zeťová. Za zmínku stojí i to, že nebýt ženatý, neodolá mu žádná žena! I když to by se dalo říci i o našem frontmanovi Mirovi. Tedy spíše mu žádná žena neunikne, je rozeným lovcem!“ vzkazuje kapela.

„Jirka je z nás takový ten nejvíc spolehlivý, tak trochu posh vyzrálý článek, který na všechno dohlédne, Miro je naprostá neřízená střela. No a náš vědecký pracovník Martin se zabývá vodíkovými a membránovými technologiemi a je úžasné pozorovat, jak svůj inovativní analytický přístup přináší i do hudby!”

Skupina zatím neohlásila žádné turné, ani nevydala studiové album.

Reklama

Výběr článků

Načítám