Hlavní obsah

Pořad Čápi s mákem zaujal necelý milión diváků

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí večer uvedla TV Prima první díl show Čápi s mákem. Pořad, který má být "neobvyklou a hlavně zábavnou inspekcí do domovů, a především kuchyní českých a slovenských celebrit", sledovalo cca 0,8 miliónu diváků.

Článek

"Show Čápi s mákem zaznamenala u diváků televize Prima mimořádný ohlas. Včerejší první díl této show sledovalo v cílové skupině D 15+ 813 tisíc diváků, průměrný podíl na trhu se dostal na hodnotu 21,44 %. V nejsledovanější minutě vidělo tento pořad 1343 tisíc lidí a share byl 36,79 %. V závěru prvního dílu se Čápi s mákem stali dokonce leaderem na trhu," sdělila mluvčí Primy Jana Kocová.

V pořadu figurují např. kontroverzní slovenská podnikatelka Nora Mojsejová, pornohvězda Dolly Buster, Iveta Bartošová,  Zuzana Belohorcová nebo "česká Paris Hilton" Agáta Hanychová.

Soutěžící, která bude vyhodnocena jako nejlepší hostitelka, získá částku 250 000 Kč a může určit charitativní projekt, na který svou výhru věnuje. Čápi s mákem běží na Primě každý všední den až do pátku 3. září.

Reklama

Výběr článků

Načítám