Hlavní obsah

Pohřeb Whitney Houstonové bude v sobotu

– Los Angeles
Novinky,

Pohřeb zpěvačky Whitney Houstonové se uskuteční v sobotu v rodném Newarku v kostele, kde jako malá zpívala ve sboru. Uvedl to v úterý server BBC. V pondělí bylo do Newarku převezeno tělo zesnulé hvězdy.

Foto: Profimedia.cz

Vozidlo koronera s ostatky zpěvačky Whitney Houstonové

Článek

Pohřeb podle pohřebního ústavu Whigham Funeral Home začne ve 12 hodin místního času v baptistickém kostele Nová naděje. Na pohřeb budou moci jen zvaní, řekla Carolyn Whighamová a dodala, že součástí pohřbu bude i chvíle vyhrazená jen pro rodinu.

Doposud se spekulovalo, že se pohřeb uskuteční v pátek nebo dokonce ve čtvrtek, a to na stadionu Newark´s Prudential Centre, kam se vejde 18 000 lidí.

Tělo přepravilo do rodného Newarku letadlo, které vlastní herec Tyler Perry. Na letiště ji doprovodilo padesát plačících fanoušků. [celá zpráva]

Zatím není známo, co bylo přesnou příčinou smrti zpěvačky. Ta upadla v sobotu do bezvědomí v koupelně. V hotelovém pokoji byly nalezeny prášky na uklidnění, podle policie však nešlo o nijak nadměrné množství, i když bulvární média mluví o 12 baleních.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Převoz těla Whitney HoustonovéVideo: Reuters

Mezi nimi však měl být i ibuprofen, lék proti křečím hladkého svalstva při menses midol a antibiotikum amoxicilin.

Spekuluje se o dvou přímých příčinách smrti. Podle první teorie se utopila, protože ve vaně usnula [celá zpráva], podle druhé ji zabila kombinace xanaxu (neurolu) s alkoholem. Druhý je považován za pravděpodobnější, pokud by se utopila, zřejmě by to koroner uvedl po pitvě.

Druhou variantu však lze potvrdit až po provedení toxikologických testů, které si vyžádají šest až osm týdnů. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám