Hlavní obsah

Ondřej Gregor Brzobohatý a Marta Jandová v černobílém klipu o bulváru

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěváci Ondřej Gregor Brzobohatý a Marta Jandová zveřejňují v premiéře na Novinkách.cz klip k duetu Je toho moc. Píseň, kterou napsal Brzobohatý pro své podzimní album Universum, je reakcí na skutečnost, že některá média zahlcují prostor více či méně nepodstatnými či strach vyvolávajícími informacemi, z nichž řada slouží k manipulaci veřejností.

Klip k písni Je toho mocVideo: Supraphon

 
Článek

Fotograf, kameraman a režisér Benedikt Renč vtiskl klipu výrazné černobílé výtvarné pojetí, které dává vyniknout hudební dynamice i sžíravému textu písně, jenž nabízí k zamyšlení témata, jako je politická a mediální manipulace, společenský diktát, ale i vnitřní strachy, s nimiž většina lidí dnes bojuje.

Ondřej G. Brzobohatý k písni uvedl: „Lidé jsou vším už natolik zhypnotizovaní, že často zapomínají na zdravý rozum a v mnoha případech i na přirozenou lidskou slušnost. Jako by se zapomínalo, že máme svobodnou možnost si vybírat a volit podle sebe.“

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám