Hlavní obsah

Nový videoklip Mandrage je o lásce a vášni

Právo, jaš, kul

Plzeňská kapela Mandrage vydá letos na podzim své nové album. Avizuje ho příběhem o lásce a vášni, jenž se odehrává v novém videoklipu k písni Vidím to růžově. Kapela také avizuje zimní koncertní turné.

Klip k nové písničce skupiny Mandrage

 
Článek

Za scénářem a režií klipu k singlu Vidím to růžově stojí duo Jordan Haj a Givinar Kříž. Odvyprávělo ho podle svých slov s jasným romantickým podtextem. „Ačkoliv by mohl na papíře působit neláskyplně, je to rozhodně příběh o lásce a vášni. Myslíme si, že té hudbě bude slušet, a textu ještě více. Je to vlastně takové žánrové pojetí love story po vzoru několika filmů nebo určitých scén z nich, které se nám líbí a připadají nám sexy,“ říkají Haj a Kříž.

V klipu si zahrála módní fotografka Karolína Holubová se svým partnerem hercem Matějem Paprčiakem. Píseň napsal kytarista kapely Mandrage Pepa Bolan, který prozradil, že slova vycházejí i z jeho osobního života.

„Prožívám jedno z nejhezčích období, takže prostě nemůžu psát texty, ve kterých bych si na cokoli stěžoval. Jako textař se v těch srdečních záležitostech cítím asi nejlépe a vzhledem k tomu, že se žena už dávno našla, může být píseň Vidím to růžově takovou malou paralelou k singlu Hledá se žena, po deseti letech,“ říká.

Na nové album kapela naváže únorovým koncertním turné Dlouhej únor ve velkých sálech včetně pražského Fora Karlín a brněnského Sono Centra.

Skupina Mandrage: Někdy se o věcech hádáme

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám