Hlavní obsah

Nová DVD: Colette, Machete zabíjí, Plán útěku a Justin - Jak se stát rytířem

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle novely Arnošta Lustiga natočil režisér Milan Cieslar milostný příběh o lásce silnější než smrt. Machete je zpátky a pouští se se do mise, kterou by nezvládl žádný jiný smrtelník ve filmu Machette zabíjí. Společný Plán útěku mají Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger. Pro děti je animovaný film Justin – Jak se stát rytířem.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 6. týden

Článek

Colette

Nová DVD

Milostný příběh se odehrává v koncentračním táboře Osvětim, kde vládne přísná hierarchie i mezi samotnými vězni. Obchoduje se se vším, co může zachránit život, nebo alespoň na chvíli oddálit smrt. Židovka Colette přijíždí transportem z Belgie. Vězeň Vili jí poradí, co má říci při selekci, a tím ji zachrání před smrtí v plynové komoře. Colettiny krásy si však všimne fanatický důstojník SS Weisacker ...

Colette, Česko/Slovensko/Holandsko 2013, drama, 125 min., režie: Milan Cieslar, hrají: Clémence Thiolyová, Jiří Mádl, Eric Bouwer, Ondřej Vetchý, Petr Vaněk, Michal Dlouhý a další.

Machete zabíjí

Nová DVD

Bývalý federální agent Machete (Danny Trejo) je pověřen americkým prezidentem (Charlie Sheen), aby se zhostil úkolu, se kterým si neví rady ani jeho speciální jednotky. Machete musí sám najít výstředního milionáře a obchodníka se zbraněmi Luthera Voze (Mel Gibson), který plánuje vypustit smrtící raketu. Na jedné straně je plán na rozpoutání války a anarchie na celé planetě – a na druhé jediný muž, jehož nejoblíbenější zbraní zůstává mačeta.

Machete zabíjí, Rusko/USA 2013, akční/krimi/thriller, 107 min., režie: Robert Rodriguez, hrají: Amber Heard, Alexa Vega, Sofia Vergara, Jessica Alba, Mel Gibson a další.

Plán útěku

Nová DVD

Ray Breslin se živí jako expert na infrastrukturu vězeňských zařízení. Nechává se v nich zavírat a hledá skuliny v zabezpečovacích systémech, které jsou na základě jeho analýz - a efektních útěků - odstraňovány a zdokonalovány. Nyní nastupuje výkon trestu k nové zakázce. Tento vězeňský komplex však byl kompletně postaven na základě jeho dosavadních připomínek. Ray se tak ocitá ve své vlastní dokonalé pasti…

Plán útěku, USA 2013, akční /thriller, 111 min., režie: Mikael Håfström, hrají: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, James Caviezel, Vinnie Jones, Vincent D'Onofrio a další.

Justin – Jak se stát rytířem

Nová DVD

Justin žije v království, kterému vládnou úředníci a rytíři odtud byli vykázáni. Justin přesto sní o tom, že se jednoho dne stane právě rytířem. Justinův otec, kancléř samotné královny, mu ale naplánoval úplně něco jiného. Chystá pro něj výnosnou kariéru právníka. Justin raději opouští rodnou hroudu a vydává se na dobrodružné putování za rytířským brněním.

Justin – Jak se stát rytířem, Španělsko 2013, 92 min., animovaný, režie: Manuel Sicilia, v českém znění: Robert Hájek, Libuše Švormová, Zbyšek Horák, Zdeněk Maryška a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám